Hyreshus Gideå Bolagsbacken

Hörnkronan förvärvar Bolagsbacken 10, Gideå

Hörnkronan AB tillträdde som ägare till Bolagsbacken 10 i Gideå den 1 oktober 2014.

Bolagsbacken 10A och 10B har tidigare ägts av Tore Sällström och har skötts med ära. De båda ingångarna rymmer 4 st lägenheter vardera, totalt 8 st lägenheter fördelat på 4 st 2 rok och 4 st 3 rok.

Hyreshuset har i dagsläget inga lediga lägenheter men är du/ni intresserad av att ställa er i kö så går det bra att skicka sina uppgifter via vårt kontaktformulär.

Vår målsättning är att på sikt utöka fastighetsbeståndet i Örnsköldsvik och dess närområden. Har du ett objekt du önskar visa upp tag gärna kontakt.

Nya sidan, nästan äntligen här!

Det har varit på gång under en längre tid, men då vi gör mycket för att inte säga allting själv så har det ”riktiga” arbetet kommit mellan. Vi väljer att publicera en ”nästan färdig” webbplats för att efterfrågan på kontaktinformationen har varit påtaglig. Att nu sidan är så att säga offentlig sätter dessutom även en press på att färdigställa  det hela.

Tidigare så handlade Hornells.com enbart om vad grossistföretaget Hörnells, John A Hörnell AB sysslade med. Istället har vi nu valt att presentera vad hela företaget och dess förgreningar har för verksamheter.

Fram över så kommer det att dyka upp bilder på styrkan under Vi på Hörnells och vi kommer även att lägga upp en portfölj med produkter som inte finns på våra varumärkens egna webbplatser.

Du kan för övrigt nå oss genom Hörnells.se och Hornells.se utöver Hornells.com men kom ihåg att alla vår e-post ligger under .com! Du kan självklart också använda vårt kontaktformulär.

LotusGrill Lila 34 cm

LotusGrill i Sverige

Kontakten togs under 2013 men det dröjde till 2014 innan det blev klart att Hörnells, John A Hörnell kliver in som distributör för tyska LotusGrill® i Sverige. Något som man sett fram emot under en längre tid!

Hörnells har en lång erfarenhet av att arbeta med produkter för matlagning utomhus, man distribuerar sedan tidigare det finska varumärket Muurikka i Sverige och Norge.

Efterfrågan på en portabel kolgrill modell större har länge varit stor speciellt från camping- och båtbranschen. Alternativen har under en längre tid dock inte motsvarat de förväntningar som ställs på en sådan produkt tills nu! LotusGrill® är en unik produkt som tillåter användaren att utmana sig själv när det kommer till matlagning samtidigt som den är så pass en enkel att i princip vem som helst kan använda den.

LotusGrill® erbjuder två storlekar på sin grill där den ena är 34 cm och den andra på 43,5 cm i diameter. Den mindre är fullt tillräcklig till det mindre sällskapet på upp till 5 personer och den andra lämpar sig upp till 10 personer som vill äta tillsammans.

Vi kommer att sätta högsta fart från start så vill du vara med på denna resa med snabb, enkel och säker kolgrillning så kontakta oss för mer information!

Hus 2 under uppförande.

Projekt Kittelfjäll

Vojmådalens Stuguthyrning AB, som företaget heter, är ett helägt dotterbolag till Hörnells, John A Hörnell AB som har sitt säte i Örnsköldsvik. Hörnells är ett familjeföretag som funnits sedan 1936 och drivs fortfarande i 4:e generation inom familjen.

I slutet på 70-talet upptäckte vi Kittelfjäll och besökte den lilla fjällbyn så ofta vi kunde. Ganska snart insåg vi, att här vill vara så ofta vi kan, så inom kort byggde vi en egen stuga. Under årens lopp har vi sett Kittelfjäll utvecklas och vi tror att den lilla skidorten står inför en spännande utveckling de närmaste åren till att komma bli en av de populäraste skidorterna i Sverige.

Under våren 2011 fick vi nys om ett nytt större tomtprojekt i Kittelfjäll (Sucksdorff) och vi åkte för att titta. Planen var att köpa en, kanske två tomter om det var något vi gillade. Visningen påbörjades och ja, visst var det fina tomter. När vi kommit allra längst ner på vägen fanns det tre tomter belägna på en liten upphöjning med fantastisk utsikt. Det var dessutom inga andra tomter i nära anslutning. Ja ni förstår, det gick inte att lämna en eller två, vi var tvungna att förvärva alla tre.

Så där står vi idag, med tre fantastiska tomter och ett betydligt större byggprojekt än vad vi hade kunnat föreställa oss. Vi har valt att bygga timmrade fjällstugor med en liten modern touch. Vi har tänkt till med fönsterplaceringar och uteplatser för att få in den finaste utsikten i varje stuga. Allt för att få bästa tänkbara upplevelse vid sitt besök i Kittelfjäll. Stugorna kommer att hålla hög standard med allt man kan tänkas behöva. Det inkluderar bekvämligheter och lyx såsom diskmaskin, micro och bastu.

Stugorna kommer att färdigställas helt under 2014. För tillfället står de klara för uthyrning med lite småfix kvar att göra. Har ni funderingar om oss eller stugorna, hör gärna av er.

Annars ses vi i Kittelfjäll!